Nyfiken på hur du enkelt kan bygga ett eget – på mindre än en timme? Dessa tält som är så populära är ju supermysiga och jag hade nästan kunnat tänka mig att ha ett sådant som inredningspryl hemma även om . Förra veckan så utmanade jag mig själv att göra klart minst ett projekt.

Gör en egen tipi eller ett eget lektält. Så antingen bestämmer du din egen storlek på tipin och mäter ut tygåtgången själv, eller så följer du den . Nu är äntligen tipi tältet färdigt som jag och mina föräldrar har gjort. Jag surfade runt och började kolla utbudet på lektält men hittade.

Jag har länge trånat efter ett tipitält till lillkillens rum som han kan krypa in och mysa i. För mindre än hälften av den kostnaden gjorde jag istället ett själv och det var inte. Sedan blir det så avancerat som man vill göra det. Om man själv vill sy ett tält till barnen finns det många bra tutorials om.

Bonjour DIY – Gör ett eget tipitält (på mindre än en timme). DIY-knep som du enkelt kan göra själv. Projektet blev en teepee, eller tipi, eller hur man nu väljer att stava!

Det som gör hela tältet mysig är att det finns belysning. Själva konstruktionen kan man lätt göra själv genom att skruva ihop pinnarna, binda.

Du kan göra tipitält till barnrummet på egen hand! Denna gången har stafettpinnen gått till Emma Sundh som visar hur du pysslar ihop detta otroligt fina tipi-tält på mindre än en timme. Nu kan det vara bra att vara två, men det går att fixa själv också. Välkommen till Detaljfabriken.

Här hittar du en rad handplockade inredningsdetaljer, fina textiler samt egendesignade möbler. Vår företagsidé är att skapa en in. Det är mycket jobb med att göra en tipi.

Titta på filmen som visar hur du gör och ladda ner mallen som du kan klippa ut för att sätta . Biancas tipitält färdigt eller indiantält om. Har någon här en beskrivning på hur man gör, eller vet hur och var man hittar det? Kolla länken, samlar själv material till en tältkåta med lättpress. Den målade träväggen och de färgglada stolarna gör att vi genast förflyttas. I dag tänkte jag att jag skulle tipsa om något till barnrummet.

Eller vardagsrummet för den delen. Hur poppis har inte små indiantält från exempel Granit blivit den senaste. Det blev väldans fint och det är ju faktiskt roligare att göra-det-själv . Först hade jag tänkt ge mig på den stora uppgiften själv, men när jag frågade min mamma om jag fick låna hennes symaskin så sa hon att hon .