Nyfiken på hur du enkelt kan bygga ett eget – på mindre än en timme? Dessa tält som är så populära är ju supermysiga och jag hade nästan kunnat tänka mig att ha ett sådant som inredningspryl hemma även om . Jag har länge trånat efter ett tipitält till lillkillens rum som han kan krypa in och mysa i.

Men med tanke på att han är så liten . Ihop snörat och lite ihop tråcklat. Och det var faktiskt inte svårt . Det har visat sig att W, precis som de flesta barn, också gillar det här med att gömma sig, sitta under köksbordet, leka tittut med gardinerna och .

Home Living DIY Fixa ett tipitält till barnen. Torsdagar är ju som sagt heliga då de betyder Bonjour Blogs DIY-pyssel! Denna gången har stafettpinnen gått till Emma Sundh som visar hur . Mitt senaste projekt är ett tält att mysa och leka i. Tältet har fyra sidor och stommen består av rundstavar. Om man själv vill sy ett tält till barnen . Fredagen till ära blev jag äntligen klar med mitt diy projekt, nämligen ett tipi tält.

Bygg din egen tipi – steg för steg. Gör en egen tipi eller ett eget lektält.

Jag är fortfarande helt imponerad över att jag fick ihop en tipi! Jag gjorde tältet så pass stort att det alltså främst ska passa ett barn men där även jag kan få plats att sitta raklång. Idag har bästa Emma Sundh tagit över DIY- stafettpinnen och visar hur du på ett enkelt sätt bygger ett eget tipi-tält! Välkommen till Detaljfabriken. Vår företagsidé är att skapa en in.

StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder från tusentals . Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för tält. Vår lilla kojfantast har fått ett eget tipi tält. Det tog mig 4h från det att jag plockade . Jag tycker tipitälten man kan köpa till barnrummen nu är så fina!

Dock tycker jag prislappen är på tok för saftig, . Tyvärr bor vi väldigt trångt så inget tält har . Av nån anledning älskar jag tält. Då jag var liten hade vi ett orange hippie-tält . Så igår och idag då Lillasyster sovit dagssömn har jag sytt en tipi till barnens rum. Det är längesedan Theodor lekte med sitt babygym, i allafall på rätt sätt så vi bestämde oss för att de var dags att ta ner det.

Vi vill liksom inte köpa mas.