Perfekt när du ska hänga upp tavlor och lampor. Krok för upphängning av lättare tavlor m. Då jag ska hänga upp tavlor så är betongen för hård.

Nu ska ja upp med en till tavla, men inget lämpligt sätt att få den på de här . På den gamla goda tiden hade man inga större problem att få upp sina hyllor, tavlor, väggklockor . För att hänga upp en lättare tavla på en hård vägg räcker det med en krok med betongstift. Stora tavlor kan behöva dubbla betong- eller x-krokar.

Det gick ju jättesmidigt att sätta upp hållare för fönsterlampor. Har nämligen en tavla sen innan där betongkroken gått sönder. Vissa betongväggar är för hårda, på dessa fungerar inte apponwall.

Använd apponwall till vanliga tavlor och lättare föremål. Ska ni hänga upp mormors antika spegel eller sätta upp platt-tv:n – borra istället. Kan ni inte lägga upp en video om hur. Att sätta upp tavlor är fint, men det är inte kul med fula borr- och spikhål.

Kolla in videon som visar hur du hänger upp tavlor utan att göra . Idén fick jag när jag skulle borra för att sätta upp en röd hjärtlampa på min.

Varför kan inte betongkroken göra mer än att bara hänga tavlor? Om du behöver hänga upp lätta saker på en äkta betongvägg – exempelvis tavlor – är det bäst att använda så kallade tavelkrokar, eller som de ibland även . Hänga tavlor på betongvägg Bosta hem och trädgård. Jag har ju visserligen limmat upp saker på mina väggar mha sättlim. Jag köpte stålspik och satte upp tavlan (den satt jääävligt ostadigt men satt rakt iaf) men när grannen började borra så åkte min tavla ner med ett brak och nu ser väggen förjävlig ut med . Jag skulle sätta upp en röd hjärtlampa för att min tvååriga dotter skulle sova.

Jag får nog leta efter någon form av små nubb eller sätta snöre runt trä . Att hänga upp tavlorna på alltså? Kan man hänga massa nära varandra? Haha, tänker utifall det kan bli sprickor. Oftast vill man hänga upp saker på sin vägg, t. Det första du ska göra är att ta.

Problemet är jag har betongväggar överallt och jag är lite osäker på hur man hänger upp de . Ska du sätta upp en vägghylla men känner dig osäker på hur? Om det känns stumt är det en hård vägg av betong, tegel, puts eller möjligen siporex.