Har inte sett såna på Clasohlsson, Biltema. Om du kan nöja dig med en smalare så har ABUS en plastad wire på 8mm tjoclek, längd 200cm . Törs man säga Biltema, de har dock sådan vajer som du är ute efter.

Pirre (ägaren) om plastad wire. Om ditt gamla mantåg är vajer kan du klä om det. Sedan vill jag ha den grövsta PVC plastade wiren från Biltema. Kanske lite svårt att föreställa sig .

Jula, Granngården, biltema mm har ju plastbelagd wire vilket borde funka bra. Kauserna köpte vi på Biltema, vajer och den andra metallmojängen. Har gjort egna stingers till mjukbete av Darts vajer, darts vajerlås och. Hade samma problem, löstes med lb plastad vajer och dubbellås på . Stockholm – men en sak kan jag rekommendera iaf: Wire med plastat hölje!

Vajerhöljet finns också på metervara ända upp till 30m per paket. Jag såg en gör-det-själv variant av en bit plastad vajer och en vajerklämma. Hööks har ju en markskruv med plastklädd vajer till. Hej använder plastad låsvajer fr Biltema, den var seg kapa m .

Det där med invändigt plastade vajerhöljen ställer ju till det förstås. Undrar därför hur man får upp en hårt spänd vajer eller lina mellan två. Jag skulle rekommendera ett tunnt vajerkoppel, då åtminstone dom. Jag plastade ihop min bak med biltemas glasfiber och allt.

Det närmsta jag kom när jag nu sökte var . Där jag bodde innan hade jag plastad vajer. Sedan bytte jag vajern till en lång vajer och monterade den med brytblock. Sens moral 2: Använd inte plastad stålwire som hiss- eller staglina! Bytt ut till LED-lanterna, Biltema.

LED-lanterna under pulpitsteg, Biltema. Vajern hålls sedan på plats med en . Kompletterade med plastad stålwire och wirelås idag. Biltema tvättlina plastade och liknande produkter. Tror jag har sett kofångare till min blazer på biltema (också skåp handtag) LOL. Jag tror du hittar en del på Plantagen, Biltema, och jag köper på Panduro,.

Varmgalvaniserad och plastad med öppning på kortsidorna.