Jag kommer ev flytta till en lägenhet på översta våningen, därmed utan tak. Min katt är en mästarinna på att hoppa och klättra, så jag måste . Näta in balkong utan tak – Jag har fått tillåtelse att bostadsrättssyrelsen att näta in min balkong.

Stolpklämma för att näta in balkonger med eller utan tak. Enkelt att montera utan att borra eller skurva. Men den balkongen har inget tak och inget vindskydd på sidorna.

Frågor om innätning av balkong – Kattforumkattforum.

Forumindex › Svenska katters diskussionsforum › Allmänt kattprat! Vi ska näta in balkongen nu till våren och sambon och jag har lite olika tankar kring hur. Fler resultat från kattforum. CRX Prins Charles tassar runt: Lycka är att matte har satt upp.

Det måste ju finnas endel som nätat in en balkong utan tak? Lämna aldrig katten utan uppsikt på den nätade balkongen någon längre stund. Har man en balkong med tak ovanför sig brukar man kunna fästa nätet i . Vår balkong är rymlig och stor, men har inget tak och inget man kan fästa.

Ni som har innekatt och balkong där katten får vara.

Bra tänkt att näta in balkongen, dels för att kunna vädra utan att. Jag har bestämt mig för att näta in min balkong, och göra den lite mer kattsäker. Eller ja, det är klart att jag har tak över hela balkongen, men det är. Så högt hade jag definitivt inte tänkt mig att nätet skulle gå, utan snarare . Får man näta in balkongen utan tillstånd?

Här hemma smiter dom ut bara man öppnar balkongen för mycket. Ett nät som täcker upp taket, eller att man klär in räcket med något tygaktigt. Min balkong har jag nätat in med hjälp av svetsnät som jag satt fast i . Rusta har bra mjukt nät för balkonger, som du kan ha att näta in . Det korta svaret är att om du har en katt och en balkong som är högre.

Då vi bor högst upp och nätet helst ska vara täckande (över tak) så katten. Kommer från katthem med innätade uteplatser – dock även med tak. Själv skulle jag nog inte orka näta in en balkong och därför har jag en.

Vi bor på översta våningen så det finns ingen balkong ovanför utan jag antar att man måste näta in även som ett tak. Tack för tipsen – nu ska jag gå och planera .