Handlar om att jag har satt upp ett kattnät på min balkong vilket jag inte sökte något tillstånd för. Om du har katt på en balkong som är mer än fem meter över marken måste du näta in balkongen enligt jordbruksverkets föreskrifter. Se alltid till att få styrelsens .

Jag vet inte om du hyr eller har bostadsrätt men ofta brukar man inte få näta in balkongen. Så jag skulle kolla upp det först. Du har den allra enklaste typen av balkong att näta in! Vi började sätta upp kattnät på balkongen men fick då order av ordförande att .

Uteplats och balkong – utemiljö bostadsrättsförening. Kristinas diskret innätade balkong – kattstatus. Redan innan köpet av nya lägenheten frågade vi bostadsrättsföreningen om lov att få näta in balkongen på ett diskret sätt.

Den om innätning av balkongen. Jag har bestämt mig för att näta in min balkong, och göra den lite mer. Min balkong har jag nätat in med hjälp av svetsnät som jag satt fast i. Säljs en sådan bostadsrätt, måste den nya bostadsrättsinnehavaren köpa balkongen av föreningen.

Man får då betala till dags dato upplupna amorteringar plus . Nyheter Låter du katten vistas på balkongen utan att ha satt upp ett skyddsnät?

Förutom att näta in balkongen gäller det också att använda . Så länge du inte gör någon åverkan på balkongen eller fasaden (det vill säga borrar hål eller liknande) och det ser snyggt och prydligt ut, kan inte hyresvärden . Ta det säkra före det osäkra och NÄTSÄKRA balkongen. Det sker tusentals fallolyckor från balkonger varje år, många katter klarar sig . Avtal för bostadsrätt och samboskap. Hur näta in inglasad balkong? Många ägare låter katterna gå på balkongen utan nät, och ibland kan det gå bra,.

Näta in balkongen så att den blir kattsäker. Varje bostadsrättsinnehavare som vill bygga balkong upprättar ett avtal med. Jag behöver hjälp med att näta in och kattsäkra min balkong på tredje . Vi behöver näta in en balkong för katt, då det är hyresfastighet vill vi inte göra permanent inverkan på fasad eller balkong, samtidigt som nät . PITEÅ PITEÅ Om katter vistas ensamma på en balkong som är.

Rekommendationen lyder att man bör näta in balkongen med ett. För säkerhets skull ska man nog be sin hyresvärd eller bostadsrättsförening om lov först. Detta är en digital publikation som presenteras genom E-MAGIN.

Personligen tycker jag man ska näta in balkongen om man bor högre än att. Vi får inte sätta upp nät för bostadsrättsföreningen och glasa in kostar pengar vi .