Skruvkrokar, krokar med öglor, lampkrokar och tavelkrokar – här hittar du allt om. Inga hål i väggen behövs, tas bort utan att lämna. Tallrikshängare ‎Lampkrok elförzinkad ‎XB-krok ‎Gipskrok HerculesPaulinas smarta betongkrok kan bli en världssuccé – Road to Marketwww. Nu har hon utvecklat ett helt nytt fästsystem som gör borrmaskinen överflödig.

Drömmen är att min krok blir en världssuccé, säger hon. Jag behöver flytta den ca till cm från där krok och kontakt sitter. Svårt att fästa en taklampa i taket på ett säkert sätt utan att borra och . Flytta taklampa utan att borra i taket – FamiljeLiv. Borra i betong tak för gunga. Fästa nått i betong utan att borra?

Finns det nått vettit (enkelt) sätt att fästa en krok eller liknande i Betong? Skulle vilja hänga upp mina skidor på väggen eller i taket i . Finns det någon lösning för hur man kan fästa två krokar eller liknande i taket utan att borra? Tänkte bara hänga några klänningar på stången . Ska jag bara förborra och sedan skruva i den (går det och sitter det kvar?) eller ska jag borra och sätta i en plugg och därefter skruva i kroken?

Nu fick jag en krok i taket som jag inte behövde borra ett hål för, så ifall jag aldrig mera vill ha något att hänga där är det bara att försiktigt skapa . Det är ju betongtak, hur borrar jag utan att hålet blir upp till grannen och. Om hyresvärden inte tillåter att du borrar några små hål i taket, vad tror du.