Här samlar vi alla artiklar med tips på hur du kan näta in balkong, näta in trädgård eller altan och bygga olika typer av nätdörrar. Allt på samma sida, så att det . Men vi kunde inte innan ana hur bra det verkligen skulle bli.

Vill näta in min balkong så katten kan vistas på den, men hyresvärden tillåter mig inte att skruva eller påverka vägga eller tak, så jag måste . Vi har en stor balkong som han älskar att vara ute på, men nu det. Har ni mer än fem meter så ska det vara nätat om katten ska vara ute. Vi ser inga tecken på att färre katter drabbas av fall från balkongen eller fönster över tid.

HSB ger rådet att få styrelsens tillstånd innan man nätar in. Fler tips om hur du gör det ännu säkrare för katten hittas här: ”Så . Det finns lagkrav på att näta in balkonger om man har katt. Hur du sätter upp det beror på balkongens utseende.

Jag undrar också hur man sätter upp det här nätet. Vill gärna näta in balkongen så katterna kan vara ute till sommaren men enligt hyresvärden får jag inte näta . Hur högt ska man näta sin balkong? Och vad ska man tänka på vad gäller typ av nät?

Jag har en katt och funderar på att näta in balkongen så att den blir.

Det viktiga är om man gör något själv att det blir fackmannamässigt gjort eller att det är åtgärder som går att. Ni som har innekatt och balkong där katten får vara. Någon som vet vad nät kostar och var man köper det billigast? Hur går det och vad heter den? Vår balkong är inglasa till sommaren ska vi försöka näta in den.

Går i näta-in-balkong-tankar för mina katters skull men min sambo är. Jag vet inte hur högt dina katter hoppar men vår är inte jättesmidig. INNÄTNING AV BALKONG OCH ANDRA TIPS FÖR ATT AKTIVERA DIN KATT. Här följer några länkar med inspiration för och tips på hur du kan näta in din . Har för mig att vi har en tråd om detta men kunde inte hitta någon, flytta gärna. Vi ska näta in balkongen nu till våren och sambon och jag har lite olika tankar kring hur detta ska gå till så ni på forumet kanske kan hjälpa till lite.

Näta in din balkong för att förhindra att katten faller och skadar sig. För våra katter är balkongen ett perfekt ställe att sitta och spana, men se till så att du har ett skydd så. Stressfritt besök hos veterinären – tips på hur du gör. Försäkringen gäller sällan vid fallolyckor från balkongen om man inte har nätat sin balkong. Många kattägare vet dessvärre inte om att det faktiskt är en lag.

Se alltid till att få styrelsens tillstånd innan du nätar in. Ett bygglov kan bli aktuellt om man planerar tak eller andra speciallösningar. Jag har bestämt mig för att näta in min balkong, och göra den lite mer kattsäker.

Eller ja, det är klart att jag har tak över hela balkongen, men det är.