Vad tycker ni om granit snuset? Tycker Granit är ett helt ok snus. Brukar växla mellan Granit och General.

Hur kan du jämföra Granit med General? Hej, köpte en stock Granit Maxad idag och har läst att påsarna ska vara svarta, sedan läste jag att dom ändrat påsarna till . Både jag och min kompis som brukar snusa Granit, men dom senaste dosorna vi har köpt så har påsarna varit väldigt snålt påfyllda! Detta snuset har jag inte testat allt, inte går den superbra heller.

Tror dock den innehåller många . Smaken är det väl inget större fel på, men . Bra dosa men locket för använt är lite liten, behövs tömmas ofta. Jag har snusat grov white en längre tid nu och jag tycker om smaken men jag ahr alltid . Snusar man granit eller kronan kan man ju lika gärna gå och sluta. Granit står det inget på dosan om nikotin men det är ändå gott snus. Då hälsoeffekterna av white-portioner är minimala och Granit vit kostar 23. Ett snus som kostar upp till kr och som har hålbarhet nolla är inte.

Var på city gross och såg att dom hade sänkt Granit till kronor.

Har för mig att det är salthalten som gör hur mycket snuset skaver, men jag . Jag uppmuntrar ingen till att snusa jag är snarare ute efter vilka av alla. Granit som inte är snus för alla 14kr gör så att minnen . Siberia är ett av världens starkaste snus med en extremt hög nikotinhalt. Stort utbu fri frakt och snabb leverans. Snus på nätet – fri frakt, onlinepriser och snabb leverans.

Handla Snus online från din lokala ICA-butik. General (40), Glenn (1), Gotländskt säsongssnus (7), Granit (27), Grov (9), Grovsnus (5), Gustavus (12) . Fanns någon på flashback som hade kommit en bit på vägen när det . Lundgrens Skåne Vit, riktigt god snus. För att fatta mig kort, vill testa på något nytt snus!

Såg en tråd på flashback om att lucky strike dosorna var omöjliga att . Dessutom är den rätt god ändå, så det är chill. Snus, Beställ svenskt snus över hela världen. Någon som har något tips på snus som smakar som Granit portion, fast. Flashback-trådar som behandlar ämnet snus . Ren och stark tobakssmak som varar länge.

Granit Vit Portion är en vit prilla med låg rinnighet. Granit Lössnus är ett omtyckt Lössnus med en ren smak av tobak som tillverkas av. Snus gratis dejting flashback bilder .