Betong bänk från grunden, gjuta, slipa, behandla. Eller kanske gjuta bordsskiva eller säte till. Ann Westin får hjälp av Lulu Carter att få ordning hemma.

Jag vill gärna ha en betongskiva som är vit (eller väldigt ljus), är det. Därefter läggs ett topcoat på och därefter kan man gjuta och armera. Martin Timells träbord med betongyta.

Skåp av gamla fönster, så fina!

Hur som helst så har det äntligen blivit gjort och såhär gick det till! Meyer om hur han och sambon Eugenia byggde eget utekök hemma på altanen. Uteköket är av trä och betong.

Jag använde finbetong som jag köpte på Cheapy. Nu var det äntligen dags att täcka av och ta bort gjutformen. Förresten, vet du, nu måste jag skryta, kolla vad jag ÄNTLIGEN har fått. Jag måste bara säga att ni har fått det helt underbart, fint hemma hos er. De har massor av fina bänkskivor och andra betongföremål.

Så här putsar du och ytbehandlar en bänkskiva – Ny video.

På toppen ligger en hemmagjuten betong bänkskiva. Grannfrun AnnSofie som också gått hemma en hel del under sommaren blev så avis på mig att jag generös som jag är lät Ludde svänga. Sedan kom vi till dagen då vi äntligen skulle sprätta bort formarna.

Hur tjock är bänkskivan och benen? Bänkskiva: Hyvlade obehandlade reglar 145xmm. En påse silverbets blandad med en liter järnvitriol till bords- och bänkskivan.

Gör-det-själv guide – Gjuta betong. Hur länge har han inte lagt tak, gjutit ett och annat betongbor lagt tusentals. Som ikväll, när jag kommer hem sent och tänker Äntligen hemma! På nätet kan man hitta instruktioner för att lägga, gjuta, slipa,. Ernst Kirchsteiger gjöt en bänkskiva till det nya köket och här visar han hur du gör.

Vintage, fransk lantlig stil, shabby chic, industri och retro för hem och trädgård. Karin gör pall av stubbe – Äntligen hemma – tv4. Om ni kikar äntligen hemma på fyran så spana in min bild som är med.

Det roliga med duschen var att golvet var så kasst att det fastnade betongklumpar under hälen när man duschat, så man fick. Bild 5: Börjat gjuta, har slängt ut ca fyra spannar inne hörnan. Images Of Gjuta plint med weber basbetong. Det är som att soffan säger: Äntligen är jag tillbaka där jag hör hemma!

Test med golvplankor som bänkskiva.