Inspiration till köket har hämtats från mysiga caféer och barer där man gärna sitter vid bardisken och snackar. Bänkskivor och bardisken gjuter . Hur länge skivan behöver härda beror på bland annat tjockleken och . Ernst Kirchsteiger gjöt en bänkskiva till det nya köket och här visar han hur du gör. Kan man klara sig med mm tjocklek?

Anledning till att jag gärna vill platsgjuta är så man slipper lyfta bänkskivan sen och risker att den går sönder på de smala. Gjuta egen betongbänkskiva, funderingar, reflektioner. Jag har bestämt att jag skall gjuta en skiva till ett bord av betong.

Genom att anpassa storleken på gjutformen kan du gjuta en bänkskiva som passar just ditt kök. Höjden på formsidorna kommer att motsvara tjockleken. Priset beror på tjocklek och längd. Om du gjuter din egen betongskiva kan du spara mycket pengar. Skicka detaljerade ritningar till oss så lämnar vi offert på dina bänkskivor.

Vi gjuter upp till mm tjocklek. Jag använde finbetong som jag köpte på Cheapy. Till och med de fästen som följde med passade den tjocklek min skiva fått. Eller kanske gjuta bordsskiva eller säte.

Personligen skulle jag MINSKA tjockleken och istället lägga någon form av . Botten av formplywood har fått en kant av dubbel oljehärdad board. Fogen är utjämnad med fogmassa. Dimensioner: Ø 8mm, tjocklek ca 30 . Betong är ett relativt billigt material och rätt behandlad är .