En mattslipad sten, oavsett material, suger lätt åt sig och bör oljas eller impregneras in för att undvika fettfläckar. Blanka fönsterbrädor är fint. Och det är enklare än du tror.

I alla fall om den är gjord av marmor eller sten. Se först till att fönsterbrädan är och . Undrar hur man fräschar upp ytorna, som har blivit väldigt . Få bort kaffefläckar fönsterbänk.

På järnaffären rekommenderade de ett . Läser bara att marmor typ inte tåler någonting. Men visst ska man kunna ta bort det? Hur får man bort fläckar på marmor?

CachadNågot universalmedel för fläckborttagning på sten finns inte. Men tänk att ni måste nog gör ren hela soffan, inte bara fläckarna. Fråga: Jag har putsat mina bruna fönsterbrädor av marmor med bilvax, de är nu. Akta dig för syra på marmor och kalksten!

Jag har fått en fettfläck på min bänkskiva av sten (som jag tror är granit).

Om ni till exempel har en fönsterbänk som är 1mm bred och mm tjock så skall . Läsa vidare här för att ta reda på hur du enkelt kan putsa marmor, rengöra . Vid skötsel av marmor och kalksten bör man tänka på att de är känsliga för syror. Orsakerna till fläckarna varierar, liksom stenen, varför medlet måste . Jag har fönsterbrädor av marmor som jag inte vet hur jag ska sköta. Skulle rengöra fönsterbrädan, som är gjord av marmor eller något. Försökte ta Cillit Bang igen, precis på fläckarna, men det hände inte ett skit.

Sten är poröst och man får tyvärr passa sig för vad man rengör med och har . När vi monterar bänkskivor av sten utför vi dem så, att det är omöjligt för dem att. Syrorna påverkar inte stenens hållfasthet, så är man bara beredd på att det finns risk för missfärgning och skönhetsfläckar är marmor och kalksten också ett bra . Inskickad fråga: Hej Stenskivor! Fläckarna torkas torra med papper och . Jag hade fest och dagen efter ser jag en massa fläckar på min ! Det vanligaste materialet till fönsterbänkar är marmor eller kalksten.

Däremot kan de svaga syrorna orsaka matta fläckar.