Halvblank, vattenbaserad 2-komponents epoxifärg (bas och härdare), avsedd för målning av betonggolv inomhus, där det krävs en färg med god kemisk och . Golvfärg, Glesfingsystem och Klarlack är en tvåkomponent vattendispergerad epoxifärg för betonggolv innomhus men kan även användas på golv av trä eller . V, Beckers EPX-V eller alcros Marmofloor Epoxi V).

Har ett flytspacklat garagegolv som jag nu har målat med biltemas epoxifärg. Jag tyckte att jag målade ganska flödigt men eftersom jag fick färg . Har kollat på biltema, och med en snabb huvudräkning kommer jag . Inget som helst fel på Epoxifärgen biltema har, de har ju inte gjort den själva.

Jag ska på biltema på lördag och funderar lite på deras två-komponent epoxy golvfärg, är det nån här som har provat den och kan . Biltema Golvfärg, tvåkomponent. Smeten dom lägger ut är en 2k Epoxi-gucka. Och min 2-komp epoxigaragegolvfärg som är tät.

Men inte heller Gelshield håller tätt med . Söker lite tips om vad ni har målat era golv med och om ni har blivit nöjda. Det ena målade jag med grå epoxifärg. Vill att golvet ska vara lätt att hålla rent och lite ljusare färg, grå kanske.

Såg att biltema har billig epoxi, det får bli det.

Mitt golv är grymt bösigt och dammar så ma. Körde det in och utvändigt golv på min bonneville samt 4mm. Hade tänkt tvätta och måla mitt garagegolv då förra ägaren av huset var en riktig snuskpelle till. Därför tänkte jag passa på att epoxibehhandla botten.

Extrajobbade som hantlangare åt ett företag som la epoxigolv. Blanda en liten sats med noga blanding. Finns det någon epoxi som inte färgar så mycket, och vilken typ skulle du förorda. Jag har använt biltemas epoxi utan . Någon som vet någon bra färg att måla betonggolv med? Testade biltemas men blev riktigt besviken på resultatet.

Ska ha epoxi för att avjämna ytorna där linjärskenorna hamnar. Men biltema som redan nämnts har ju också, deras lamineringsepoxy är väl likartat i. Tänk på att golv-epoxin som används för att flyta golv, inte är avsedd för . NM har flera olika typer av epoxy, tex. Glasfiberväv + epoxi resin och sen måla dem.

Kommer nog bli finfint de där! Du borde även passa på att måla golvet också. Både kylarbalk och golv är svetsade. Dessa två delar hade köpts som ekonomiplåt. I samband med bytet visade sig domkraftsfästet vara väldigt ruttet.

Finns inga vespor som har mutter under golvlisterna. Lämpligt för hårda material med vå. Gjutjärnsgolvbrunnar från Purus är belagda in- och utvändigt med epoxiplast. Epoxi har utmärkt vidhäftningsförmåga till andra material och god resistens mot . När jag väl målat både tak och golv så såg ju väggarna för slitna ut, så de fick.

Tvåkomponent mycket slit- stark vattenburen epoxifärg.