Update: Färgerna Taupe, Soft Brown och Medium Brown är nyheter . Jag gillar statiska bryn som är markerande och . Jag tyckte bara att det var svårt att veta vilken färg en skulle ta, men är himla nöjd med Medium .

Vilken färg har du på din dip brow? En vattenfast brynfärg för att skulptera, definiera och skapa exakta ögonbryn som inte bleknar. Anastasia Beverly Hills, drottningen av ögonbryn! Kladdfri, krämig formel som glider lätt på huden och fäster på .

Jag kan inte riktigt bestämma mig för vilken av fransarna jag föredrar. Vattenfast och kladdfri ögonbrynsfärg. Kan även användas som eyeliner. Hårfärgen känns fortfarande lite ovan och ny sådär och efter att ha vetat.

Vi hjälper dig att hitta rätt anastasia dip brow pomade Smink och göra ett billigt. Ett tips är att ni provar ut vilken färg som passar er innan ni köper då . Har länge velat ha anastasias dipbrow pomade så beställde äntligen hem den för några dagar sedan. Jag har färgen Medium Brown, den är lagom för mig. Var lite osäker på vilken färg jag skulle .

Mig) Vill inte ha för varma bryn, funkar färgen. Tänk vilken möjlighet Du, med så många läsare, har att påverka. I bilden ovan har jag blandat båda färgerna och applicerat den ljusare mot ögonvrån och den. Men jag undrar vilken färg av de du testade tyckte du var den naturligaste?

Glöm inte att välja en färg som är så nära din naturliga ögonbrynsfärg som möjligt. Så, summa sumarum är dipbrow pomaden verkligen något jag är supernöjd med. Visst kan folk sucka över priset, men eftersom färgen är . Sök på bilder och tänk på vilken form du vill ha och vilken form som passar din. Hon testade vad jag ska ha för form på mina bryn och vilken färg.

De pratar om vilken underbar highlighter det är och jag kan inget annat än att hålla med. Se här vilken som passar dig bäst: Bare Radiance är ett. Färgen anpassar sig efter din hudton och kan bäras av alla. Jag tycker korall, aprikos och andra orangetonade färger är fint när man är. En jättefin aprikosrosa ögonskuggefärg.

Säljer en ögon bryns penna från anastasia nypris 220kr, en del använd men finns.